top of page

Testimonials

”Du har hjulpet min kone og mig videre igennem en fase med ellers uoverskuelige udfordringer. Du besidder lige dele hjerte og hjerne, er lyttende, fordomsfri, kærlig, alsidig, dygtig, både proces- og løsningsorienteret... og ved virkelig hvad du laver.”
Søren, 46 år

”Efter et brud med min kæreste, startede jeg i et terapiforløb hos Dorte. I begyndelsen var alt kaos, og jeg lå det meste af tiden grædende i min sofa og havde nærmest opgivet håbet om forandring, og et liv med glæde.

Har nu gået i terapi i 8 måneder og mit liv har ændret sig radikalt. Har været i flere forskellige terapiforløb i mit liv, men i den tid hos Dorte, har jeg udviklet mig mere end jeg troede muligt. Jeg er blevet god til at dykke ned i det jeg synes er svært, og arbejde aktivt med det. Dorte er god til at gøre mig til en aktiv del af terapien og sammen sætter vi forskellige opgaver, som jeg skal lave mellem sessionerne. At hun så også er rigtig godt selskab, imødekommende og fantastisk til at give dig en følelse af selvværd/ selvtillid og håb, gør at jeg kan anbefale hende på det kraftigste. Jeg er ikke færdig hos Dorte endnu, da jeg oplever at jeg stadig udvikler mig i relationer, som mor, har fået fremtidsdrømme og mere og mere føler mig som herre i mit eget hus.”

Jeanette, 53 år

"Jeg oplever Dorte som et varmt og kærligt menneske og som terapeut går hun blidt men bestemt til værks. Hun er ikke den slags terapeut, der siger "mm, ja, og hvad føler du så ved det?", men derimod udfordrer hun ens tanker om problemstillingen. Jeg kan godt lide at terapien med Dorte kan være aktiv; at man udfører øvelser/opstiller situationer og udspiller dem."

Nanna, 28 år

”Du har mange gange hjulpet mig med at finder mit ståsted igen og komme tilbage til virkeligheden. Nogle gange i et forhold kan man være i tvivl, hvad er op og ned.”

Steve, 49 år

”I found Dorte after 10 years of struggling with anxiety and depression. I’d seen many different psychologists and therapists throughout my life and had almost given up on finding help. After my first session with her, I regained hope. She has been an irreplaceable support and help - going out of her way to check up on me and support me through the hardest times. I am unconditionally grateful for everything she has done for me and I am very comforted in knowing that I always have a safe and sane place to go if I ever fall back into my old state of mind”

Astrid, 19 år

” Dorte er både professionel og har en legende måde at guide på og det er nemt at læne sig trygt ind i hendes anvisninger. Jeg nød at finde ind til flere fine nuancer i det, som kan opstå i legen med seksualiteten som centrum.”

Tina, 56 år

Girl%2520by%2520the%2520Lake_edited_edit
bottom of page