top of page

Normkritisk, poly-,

BDSM- og kinkvenlig terapi

Alle mennesker der udfordrer den givne norm for parforhold, seksualitet eller kønsidentitet anerkender jeg. I min praksis ønsker jeg at skabe et trygt rum for dig/jer, og et frit talerum for alle slags måder at leve, elske og udfolde sig på. Jeg har mange års erfaring i samtaler med folk der praktiserer BDSM, arbejder med sexarbejde, er swingere eller polyamorøse.

​

I min terapi er der plads til at tale om alle emner, - dem jeg oftest støder ind i er : problemer med jalousi og lyst, folk der oplever at deres forbrug af porno tager overhånd, manglende seksuelt selvværd, personer der er nysgerrige på BDSM eller andre seksuelle retninger, men ikke ved hvordan de åbner snakken med deres partner eller får begyndt, skam over lyster og manglende plads til sex feks pga børn, arb osv.

​

Det er min erfaring som sexolog at seksuel utilfredshed ofte bunder i manglende evne til at kommunikere og udtrykke behov, længsel og lyst.Det er som at lære et nyt sprog at tale om sex. Tilgengæld er det så meget mere belønnende, når vi først lærer at tale tydeligt om dette. Så kan vi nemlig blive mere klare overfor os selv, og evt partnere, og samtidig give dem plads til at tale om deres lyster. At kunne dette er udgangspunktet for et godt og spændende sexliv. Derfor kan det være godt at starte med at tage en snak med en terapeut.

Girlfriend_edited_edited.jpg

Flydende seksualitet

Jeg betragter vores seksualitet som en flydende bevægelse, der ændrer sig hele livet, og som ofte søger derhen, hvor der er udvikling for den enkelte. Derfor skifter seksualiteten, og den måde vi identificerer os som køn også ofte gennem hele livet. Når seksualiteten slår knuder, er det ofte et tegn på, at der er ting vi skal ændre i vores liv.

Vores kønsidentitet og seksualitet er formet af den måde vi er opdraget på og det samfund vi lever i. En ting er hvilket biologisk køn vi er født med - det kan vi ikke flygte fra, medmindre vi skifter biologisk køn - men en anden ting er hvordan vi opfatter vores kønslige identitet, og hvordan vi opfatter os selv med den seksualitet

vi har.

bottom of page