top of page

Individuel terapi

Gennem livet pådrager mange mennesker sig chok og traumer efter oplevelser, der har været overvældende eller langvarigt belastende. At gå i terapi er første skridt til at få det bedre, og at lære sig selv bedre at kende – ens følelser, reaktionsmønstre og baggrunden for ens handlinger. Når man lærer sine mønstre at kende, og bliver bevidst om dem, er det nemmere at bearbejde dem og ændre retning i livet.

 

Individuel terapi er baseret på respekt for dig og dine valg. Jeg lægger stor vægt på at finde ressourcer og handlemuligheder til den forandringsproces, der sættes i gang i terapien, og at finde ressourcer, som kan støtte op om dig og få dig til at vokse i selvaccept og handlekraft.

At gå i terapi kræver ingen forkundskaber, og du skal ikke kunne snakke på en bestemt måde. Vi starter der hvor du er. Terapien foregår online eller på Ryesgade 57 i dejlige lyse lokaler og en session varer 1,5 time, hvilket giver god ro til samtale og plads til eftertanke.

Hvor ofte

Erfaringen viser at et godt interval at gå i individuel terapi er hver 3. - 4. uge i en periode. Hvis du skal have udbytte af terapien, er det vigtigt at der ikke går for lang tid mellem hver gang. Så kan det være svært at huske hvad der er sket sidst, og sammenhængen ryger. Dette er mine anbefaling, men du bestemmer naturligvis selv, hvad passer dig bedst.

 

Online Terapi og Terapi om aftenen

Har du svært ved at finde tid eller bor langt væk er online terapi en mulighed. Her kan du få terapi i weekenden eller på sene tidspunkter, hvor børnene er gået i seng og der er ro til at snakke. Jeg har god erfaring med denne form for terapi, der kan være den bedste af alle løsninger i et travlt liv. Det er også muligt med telefonisk samtale, eller mailkontakt.

 

Særlig Erfaring

Jeg stor erfaring med klienter der er polyamorøse, swingere, som praktiserer BDSM eller er beskæftiget med sexarbejde.

bottom of page