top of page

Parterapi

Længes du efter nærhed, liv, intimitet, samtale, tid til hinanden, erotik og inderlighed?

Er du træt af skænderier, ikke at blive forstået, uenighed om penge, husarbejde eller delebørn, fastlåste mønstre, anklager, tavshed, kulde?

“Love is the bridge between you and everything.”

(Jalaluddin Rumi 1207-1273)

Samtaleform

Parterapi kræver ingen forkundskaber, og du skal ikke kunne snakke på en bestemt måde. Det er jer der tager beslutningerne og jeres dagsorden der er i fokus. Sammen skaber vi et trygt rum til forandring, et rum hvor der måske for første gang i meget lang tid er tillid og tid til at lytte til hinanden.

Parterapi uden Partner

Er du nysgerrig på parterapi, men kan du ikke få din partner med første gang, så er det muligt at gå i parterapi alene. At én part i sagen bliver hjulpet, er bedre, end at ingen gør det.

Det er også muligt at din partner, der er blevet derhjemme, og måske har nogle forbehold, kan tage en snak i telefonen med mig.

 

Hvor ofte?

Erfaringen viser at det er godt interval for par at gå i terapi i en periode hver 14. dag. Hvis I skal have udbytte af terapien, er det vigtigt, at vi snakker regelmæssigt i en periode, indtil I føler jer bedre klædt på til at takle problemerne.

 

Online Terapi og Aften Terapi

Har I svært ved at finde tid eller bor langt væk er ONLINE Terapi en mulighed. Det kan være om dagen eller på sene tidspunkter, hvor børnene er gået i seng og der er ro til at snakke. Jeg har stor og givende erfaring med denne form for terapi, der kan være den bedste af alle løsninger i et travlt liv.

 

Særlig Erfaring

Jeg har særlig erfaring med par der er swingere eller polyamorøse, samt par der praktiserer BDSM. Alle, lige meget hvilken kønslig eller seksuel orientering de har er naturligvis velkomne.

Bestil tid på dorteholbek@gmail.com

eller henvend dig på sms 28937410

bottom of page