top of page

CV & Virke

Samspillet mellem krop, køn, seksualitet har altid interesseret mig, og derfor har jeg en uddannelse som Somatisk/kropsrelateret Psykoterapeut og oveni dette en efteruddannelse som Tantramassør. Jeg bliver ofte inviteret som specialist til debatter om køn, seksualitet og diversitet og redigerer på 3. år brevkassen for Danmarks største swinger site, Swingeren.dk, med 13.000 brugere. Sideløbende med dette holder jeg foredrag, underviser og giver kurser i tantra for par og arbejder med kunst og teater, ofte med en vinkel der handler om køn, udvikling og seksuel diversitet. Pt. arbejder jeg med en international podcastserie, ”Deeper, Please!”, der udkommer senere i 2020, om markante profiler fra den sexpositive frontlinje.

Uddannelser

  • Kropsrelateret/somatisk Psykoterapeut

Institut for Kommunikativ Psykoterapi, Centeret ved Søerne, Nørrebrogade 7, 2200 Kbh

  • Tantramassør v. Niels Dencker

  • Efteruddannelse i systemisk psykoterapi og familieopstillinger

på ISFO, 2020

Kurser

Kortere efteruddannelser og workshops om seksualitet, conscious kink og tantra både i Danmark, England og Tyskland ledet af bla. Seani Love, London Faerie, Wilreike Sofia, Ruby May.

Arbejde

Debattør i arrangementer om seksualitet m. bl.a. Kvindemuseet i Århus og Det Ovale Rum (P1), rådgiver på forestillingen, ”Tændt” - om kvinders lyst, af Svendsen og Kvint, Scenograf på forestillingen ”The Einstein of Sex” om verdens første sexolog, m. Livingstones Kabinet.

Leder af adskillige workshops i tantramassage for par siden 2017 og underviser i etik, samtyk, kommunikation og praktik indenfor BDSM i diverse klubber

Grundlægger af sitet Lustlab 2015, hvor jeg afholder kurser i dating, kink, tantra og polyamori, med fokus på par-kommunikation og teknik.

Sideløbende med min praksis arbejder jeg som kunstner. Jeg er uddannet på Hochschule der Künste, (Berlin) og Danmarks Designskole. Jeg har 40 produktioner bag mig med temaer om køn, seksualitet, sensualitet og længsel bag mig. Reumertnomineret in 2014 for forestillingen ”Kærlighed uden Strømper”.

bottom of page