Tao-tantra Massage

-hvad er tantra for noget?

Jeg er diplomuddannet tantrabehandler v.  Niels Dencker- tantramassagens ophavsmand i Danmark. Siden da har jeg undervist par landet over i 3 år i tantramassage- i over 50 workshops.

Tantra er oprindelig en tibetansk filosofisk skole, der gør op med ideen om at man kun kan nå gud gennem at forsage kød,sex og anden kropslig udfoldelse. Ethvert menneske har adgang til det guddommelige - og tantra udvikler teknikker der åbner for det. Tantramassage har spredt sig som en løbeild i Vesten i løbet af de sidste 20 år - og det er der flere grunde til. Kærligheden til kroppen og kroppen som erkendelsesinstrument- har revolutioneret vores måde at være med os selv på i Danmark. Og det er bl.a. tantraens skyld.

Tao-tantramassage er et ritual til ære for din krop med blomster, lys, duft, der varer 2,5 time.Vi starter med en lille samatale og en kop te, så jeg kan spore mig ind på de områder der er særlig vigtige i ritualet. Så træder vi ind i rummet, der er opvarmet og præpareret med lys og blomster. Vi åbner vores session med en lille hyldest til de større magter, og derefter kan du slappe af og bare nyde.

Massagen foregår på en leje på trægulvet, og du ligger meget behageligt i et varmt rum. Forskellige sansepåvirkninger af silke, fjer og andre ting vækker dine sanser og så starter den blide og kontaktfulde massage.Lige så stille bliver din krop stykke for stykke berørt i et energetisk forløb hvor hele kroppen tilsidst sitrer af livskraft samtidig med at den synker i dyb hvilende meditativ tilstand, der forløser gamle traumer og spændinger.Tao -tantramassage masserer alle dele af kroppen, og ønsker du at jeg undlader at massere visse dele af kroppen, aftaler vi det bare fra starten. Massagen ender med en længere hvile under et tæppe, hvor du langsomt kommer til dig selv igen.  

  • Facebook Social Icon
 L u s t   L a b