Sexologisk Rådgivning

I vores samfund er sex ofte noget vi ser mange billeder på, men sjældent taler om. Især taler vi ikke sammen, når der er problemer. Man kan være bange for at adressere problemet, bange for hvad andre vil tænke, og bange for hvad ens partner vil tænke. Derfor kan det være forløsende at tale med en fordomsfri person om hvad man går og drømmer om.

I den sexologiske rådgivning jeg giver har jeg fuldt fokus på dine grænser og på fortrolighed. Her er et rum hvor du kan stole på at ingen oplysninger kommer videre.

Du kan komme med alle slags problemer fra potens, til manglende sexlyst, til samtale om lyster du gerne vil leve ud, el seksuelle relationer, hvor dynamikken ikke fungerer. Du kan komme med kønsproblematikker, overgreb og ting du gerne vil udforske, - grænser du gerne vil bryde ud af.

 Begynder man at udleve seksuelle fantasier stritter samfundet, familien eller vores partner ofte imod. Denne modstand er det vigtigt at ruste sig til, så vi kan fortælle andre om hvordan vi har det, og hvad vores drømme er, og stå op for at vise os selv i fuld udfoldelse, som de mennesker vi er- ligemeget hvad.

Men det kan være lettere sagt end gjort. Skam og selvundertrykkelse er ofte noget vi har fået ind med modermælken. Og når vi bryder ud af dette, sker der store ting i vores liv, og vi kan føle os dybt usikre på vores identitet.

Derfor har vi igennem hele terapien fokus på dine ressourcer, så vi henter ”kraften ind”, når vi skal til at beskæftige os med de ting der er svære.

Min erfaring er at ofter er 3-5 gange terapeutisk samtale nok til at komme rundt om problemet og give dig redskaber (og ressourcer) til at løse det.

Min erfaring som sexolog er bred – både som underviser, workshopleder, foredragsholder, - samt med både individuel og par coaching. Jeg er hvad man vil kalde en sexpositiv Terapeut, dvs jeg anerkender den positive kraft seksualitet kan have i menneskers liv. Jeg coacher ofte indenfor det alternative seksuelle miljø, og har stort kendskab til både swingerliv, tantra, polyamori, LGBTQ+ og forskellige kinks, samt BDSM.  

 

Ofte har jeg tid samme eftermiddag /aften, - så skriv til mig på dorteholbek@gmail.com

  • Facebook Social Icon
 L u s t   L a b