Individuel terapi

Stress, depression eller mangel på selvværd plager halvdelen af den danske befolkning. Vi lever i et land hvor vi læser meget om disse ting, og en del film handler om det, - men det kan være svært at tale med sine nærmeste om det. Derfor kan terapi være løsningen for dig, - et trygt sted, hvor du kan læsse dine problemer af, og tage dem en for en med en professionel terapeut.  

Du kan komme med akutte kriser, eller problemer du har gået med længe, som du føler du er kørt fast i. Måske har du fået lyst til at ændre mønstre i dit liv, som ikke gavner dig mere, måske føler du dig slugt af dine følelser.   

Sammen bruger vi den første session til at få overblik over problemet og spore os ind på hvad du gerne vil opnå med terapien. Ofte kan 3-5 sessions rykke vanvittig meget, og virkelig ændre på tingene.

Min terapi består af samtale, men ofte spørger jeg ind til hvordan kroppen reagerer på det vi taler om. Kroppen er nemlig en god ledetråd for hvor og hvad der er blokeret eller såret, og på hvordan vi skal arbejde. I terapien snakker vi om reaktionerne i kroppen, og hvilke følelser der er knyttet til det.  

Tit sætter det en lang strøm af tanker i gang, og her kan den dagbog, som jeg beder mine klienter om at notere i være til meget god hjælp. Også når du kommer hjem, - for tit fortsætter terapien med at arbejde i dig, og der sættes nye tanker igang. Hjemmearbejde med en dagbog har jeg meget god erfaring med. Den er et super effektivt redskab til at komme hurtigt ind til kernen af dine udfordringer og løse dem på rekordtid.

Følelsesliv, krop og seksualitet hænger ofte dybt sammen og behandles også bedst, når rammerne er frie til at tale om dette. Derfor kalder jeg mig en Sexpositiv Terapeut- og hvad vil det så sige? Det vil sige at jeg ser seksualiteten som en positiv og nærende kraft i vores liv, som alle mennesker har ret til. Ligemeget hvilken seksualitet mennesker har og ønsker at udfolde bakker jeg fordomsfrit op om dette, sålænge det handler om samtykkende voksne.

Mange af mine individuelle klienter kommer derfor også fra det polyamorøse, swinger el kinky miljø i Danmark, da jeg har stor erfaring med netop de udfordringer der kan knytte sig til disse miljøer, og kender miljøerne.

Oftest har jeg akutte tider om aftenen samme dag, så bare skriv til mig på dorteholbek@gmail.com.

  • Facebook Social Icon
 L u s t   L a b