Sexpositiv Terapeut

-Hvad vil det sige?

 Sammenhængen mellem vores sind og vores seksualitet er selv i dag et tabuområde, og overvægten af terapeut (og psykolog)-uddannelser i Danmark underviser stort set ikke i seksualitet som andet end et problemområde. 

Som sexpositiv psykoterapeut anerkender jeg seksualiteten som en positiv kraft i menneskers liv, en kilde til selvudvikling, glæde, leg og selverkendelse.

Denne erkendelse medfører at jeg i min terapi ofte inddrager samtale om hvordan du har det med din krop, og dermed også med det seksuelle. De fleste klienter der opsøger mig ved dog godt at jeg er en sexpositiv terapeut, og har selv et ønske om at blive set som hele mennesker, og dermed også at inddrage samtale om deres seksualitet i udviklingsarbejdet med mig.

Jeg har stor erfaring med klienter med både kink, polyamorøse, swinger og LGBTQ+ problematikker.

 

Jeg har været gift to gange, og har børn fra begge ægteskaber, samt levet i åbent parforhold i 6 år.

Siden 2005 har jeg været en del af kinkmiljøet i Danmark, og har undervist både i Smil ( SMklub i Kbh) og i City Swingers på amar, samt over 20 workshops jeg selv har udbudt. Jeg er Sexbrevkasseredaktør på Swingerne.dk og tror på at jo mere vi tør åbne op for en autentisk samtale om hvad vi har lyst til, og jo mere vi bryder de tabuer der forhindrer os i at gøre det, jo bedre bliver verden.  

  • Facebook Social Icon
 L u s t   L a b