Supervision i SM

-hvordan?

Eller skulle jeg sige det lange ord: BDSM?

B står for bondage, og handler om alt med reb, manchetter og fastholdelse.

D/S står for Dominans/Submission- hvilket i folkemunde betyder at der er en der styrer og en der frivilligt lader sig styre (efter aftale).

S/M står Sadisme og Masochisme- hvilket i folkemunde betyder at der er en der giver smerte  let eller hård) og en der modtager ( efter aftale).

For at BDSM skal kunne fungere mellem 2 voksne skal man kende hinandens fantasier, kende til de stop-ord man bruger i legen, vide noget om de værktøjer der findes, og noget om aftercare.

Der er faktisk en hel verden at gå på opdagelse i.

Men måske er du/I slet ikke så langt. Måske er du /I bare kommet til at der er en vis nysgerrighed overfor dette hotte emne. Det har fanget en nysgerrighed, som hos tusindvis af andre mennesker verden over. En undersøgelse af 20.000 voksne mennesker i USA om deres sexvaner offentliggjorde for nyligt at hver 3. person i undersøgelsen havde fantasier om tvang, smæk eller fastspænding. Men hvorfor er dette så interessant? 

 

I alle relationer mellem mennesker er der en vis form for magtforhold, - på arbejdet, mellem søskende, mellem elskende osv – men det kan tit være svært at se helt klart hvordan de magtrelationer påvirker dig. I BDSM leger man med magtforholdene. Ofte resulterer det i at de magtrelationer der er i dit liv bliver tydeligere. Tingene står mere klart, - så leg med dette kan være udviklende for dig- både seksuelt og personligt. I BDSM går du også på opdagelse i de mere mørke sider (skyggesider) af din personlighed. Du tænder måske på ting du har svært ved at forstå når lyset er tændt?Men hvad er skyggen i dig ? Alt dette og meget mere kan du undersøge igennem den seksuelle leg, - og i de sidste 20 år er interessen eksploderet for BDSM. 

I min supervision kan jeg både guide dig i forhold til at starte din rejse ind i BDSM, og hvis du har specielle problematikker personligt i eller i parforholdet mht BDSM. Jeg kan lære dig om værktøj, rollelege, edging, BDSM psykologi, mindgames og hvordan du bygger både enkle og avancerede setups op.

Al supervision foregår gennem samtale.

 

THE JOURNEY 

 Er et tilbud til dig der vil udforske din egen submissive side på en helt konkret og fysisk måde. . Her får du prøvet en rejse ind i et kraftfuldt univers, - en rejse der kan indeholde både elementer af tantra, BDSM og shamanistiske teknikker. Under en samtale sætter vi rammen og grænserne for denne dybe oplevelse, udfra de ting du gerne vil prøve. Under hele rejsen har du stopord så du til enhver tid kan stoppe, hvis noget ikke virker som du drømte om. Rejsen indeholder også aftercare og eftersamtale. Kontakt mig hvis du er interesseret i dette, så kan du høre mere.

BDSM INTRO

”Dorte er en sand mester i BDSM, - en verden hun fik mig til at falde fuldstændigt på halen over igennem hendes undervisning på min første BDSM-workshop og i en 1:1 session.  

Hendes ”Intro til BDSM” session på ca. 3 timer gav mig en  dyb indsigt i de mentale aspekter af spillet og få gange i mit liv er jeg blevet så overrasket over mine forudindtagede holdninger, - som på alle måder var fejlagtige. Jeg er stadig overrasket over at denne introduktion kunne flytte mit syn på BDSM fra skepsis til fuld accept, og give mig en indsigt i de enorme muligheder det rummer. Det kan lyde mærkeligt at man efter en intro til BDSM kan føle sig stærkere og mere parat til verden end nogensinde. Men det er altså tilfældet.

Jeg kan til fulde anbefale Dorte som underviser og instruktør. Med Dorte følger en enorm viden om metode, form, mindgame, erotik, seksualitet – herudover en betragtelig indlevelse”

Ole, 53 år

  • Facebook Social Icon
 L u s t   L a b